• Social Media
  • Cretacoupon
  • Social Media
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK. Η Social Media Advertise Αναλαμβάνει με 100% Επιτυχία την Αύξηση της Οργανικής Επισκεψιμότητας στην Σελίδα σου.
Το κουπόνι έληξε
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK. Η Social Media Advertise Αναλαμβάνει με 100% Επιτυχία την Αύξηση της Οργανικής Επισκεψιμότητας στην Σελίδα σου.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-€80

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK. Η Social Media Advertise Αναλαμβάνει με 100% Επιτυχία την Αύξηση της Οργανικής Επισκεψιμότητας στην Σελίδα σου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το Κουπόνι Περιλαμβάνει:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Ένας διαγωνισμός μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, αν γίνει με επαγγελματικό τρόπο. Για τη συλλογή διευθύνσεων e-mails και άλλων χρήσιμων στοιχείων από τους χρήστες που θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε για στοχευμένες επικοινωνίες, κατασκευάζουμε μια εφαρμογή (facebook app) η οποία μέσω διαδραστικών διαγωνισμών, θα κρατούν το brand στην επικαιρότητα, θα αυξάνουν το ενδιαφέρον, θα μεγαλώνουν την αναγνωρισιμότητα και θα δημιουργούν "ρεύμα". Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται με δημοσιεύσεις σε μεγάλα sites διαγωνισμών, ενώ προωθείται και σε μεγάλες fan pages. Η ενέργεια θα αποφέρει δημοφιλία, αύξηση των fans και Likes στη Facebook σελίδα, συλλογή emails για να αξιοποιούμε σε επόμενες ενέργειες κλπ. Ελάχιστο αποτέλεσμα ανά διαγωνισμό οι 1000 συμμετοχές.

✦Αρχική 
Τιμή Πακέτου Υπηρεσίων για (1) Μήνα: €390
✦Τελική Τιμή Πακέτου Υπηρεσίων για (1) Μήνα: €310Λίγα Λόγια για Εμας 
Οι ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, ικανούς να σας προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Δεν φτιάχνουμε απλώς την ιστοσελίδα σας ή την επαγγελματική σελίδα σας στο Facebook (Fan Page). Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού της εικόνας της επιχείρησής σας στο ίντερνετ. 
Βρίσκουμε μαζί το κοινό που στοχεύει η εταιρεία σας και επιλέγουμε το περιεχόμενο που θα πρέπει να αναπτύξουμε. 
Γράφουμε όλα τα κείμενα και σχεδιάζουμε ή ανανεώνουμε αν χρειαστεί το λογότυπο της εταιρείας σας. 
Είμαστε πάντα δίπλα σας, να ελέγχουμε και να προτείνουμε βελτιώσεις για να αυξήσετε τους πελάτες σας.


Όροι Προσφοράς

  • Άμεση χρήση του κουπονιού.
  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο κινητό τηλέφωνο: 699 410 7808
  • Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 02/03/2018.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μια επιχείρηση.
  • Ισχύει μόνο για υπηρεσίες και προϊόντα που αναγράφονται στην προσφορά και αναφέρονται στο κουπόνι.


Ώ
ρες Λειτουργίας
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09:00-17:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-17:00 &18:00-21:00

 
Βρείτε μας και στο Facebook 

Τα Κουπόνια Εκτυπώνονται Ή Φωτογραφίζονται! ΔΕΝ Αγοράζονται!

Social Media advertise - Προώθηση Σελίδων

Social Media advertise - Προώθηση Σελίδων

Έχετε μια σελίδα στο Facebook που δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση; Που δεν αποδίδει προκειμένου να σας φέρνει νέους πελάτες ή δεν έχει δημοτικότητα έτσι ώστε να κάνετε γνωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας;

Σήμερα, Το Facebook είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς! Από τα στατιστικά, γνωρίζουμε πως οι κορυφαίες εταιρίες διαθέτουν πάνω από το 50% του διαφημιστικού προϋπολογισμού τους για την προώθηση και την ανεύρεση πελατών αποκλειστικά στο Facebook και πράγματι, τα έσοδα τους οφείλονται σε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό πωλήσεων που προήλθαν από το Facebook.
Δηλώνουμε ειδικοί και ασχολούμαστε με την προώθηση μέσω Facebook. Έχουμε τον τρόπο μας να αυξήσετε τους πελάτες σας ακόμα και μέσα στην κρίση! 
Το Facebook, μπορεί να διαθέτει πάνω από 5.000.000 χρήστες στην Ελλάδα, αλλά μειώνεται δραματικά η προωθητική του δύναμη αν δεν χρησιμοποιηθεί έξυπνα και επαγγελματικά από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. 
Με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα προώθησης και μάρκετινγκ, με στοχευμένη προώθηση, με έξυπνους διαγωνισμούς και εφαρμογές που δημιουργούμε αποκλειστικά για σας, μπορούμε να βάλουμε το Facebook να δουλέψει για σας.

Για αυτό μην χάνετε πλέον άλλους πελάτες! Αφήστε σε μας την προώθηση της σελίδας σας και τη δημοτικότητά σας και σας υποσχόμαστε πως θα εκπλαγείτε.

Αναλαμβάνουμε: 
facebook
instagram
eshop
seo
εταιρική ταυτότητα (λογότυπο -κάρτα).


Δωδώνης 20, Ηράκλειο Κρήτης
κιν 699 410 7808
[javascript protected email address]