• Cretacoupon
ΜΟΝΟ €15 Από €200 Για Το Πιο Αξιόλογο Ψυχομετρικό Test Διάγνωσης Του Μαθησιακού Προφίλ Του Ατόμου Από Το Φροντιστήριο Γριβάκη Language Center.
Το κουπόνι έληξε
 • ΜΟΝΟ €15 Από €200 Για Το Πιο Αξιόλογο Ψυχομετρικό Test Διάγνωσης Του Μαθησιακού Προφίλ Του Ατόμου Από Το Φροντιστήριο Γριβάκη Language Center.
Έκπτωση: 92%
Τιμή: 15

ΜΟΝΟ €15 Από €200 Για Το Πιο Αξιόλογο Ψυχομετρικό Test Διάγνωσης Του Μαθησιακού Προφίλ Του Ατόμου Από Το Φροντιστήριο Γριβάκη Language Center.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το Κουπόνι Περιλαμβάνει
 • Το πιο αξιόλογο Ψυχομετρικό Test Διάγνωσης του Μαθησιακού Προφίλ του ατόμου σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και την επιστημονική ομάδα της Computer Academy.

Συνολική τιμή πακέτου: 
200
Τελική τιμή ΕΚΠΛΗΞΗ: ΜΟΝΟ 15 

Λίγα Λόγια: 
Το Ariston Multiple Intelligence είναι ένα τεστ διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Είναι ένα έγκυρο και αξιόπιστο τεστ, που βασίζεται στη διεθνή βιβλιογραφία.
Χορηγείται μέσω υπολογιστή και δεν είναι καθόλου χρονοβόρο και κουραστικό, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε 30 λεπτά.
Ο εξεταζόμενος δεν θα ανακαλύψει μόνο την προσωπική του μαθησιακή ταυτότητα, αλλά θα ποσοτικοποιήσει και τις οχτώ διαφορετικές μορφές της πολλαπλής του νοημοσύνης (Ακουστική, Οπτική, Λεκτική, Κιναισθητική, Διαπροσωπική, Ενδοπροσωπική, Λογική, Φυσιοδιφική), αναδεικνύοντας τα δυνατά του σημεία ή εντοπίζοντας εγκαίρως τη δυσκολία, ούτως ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω και να εξαλειφθεί πριν παγιωθεί και οδηγήσει σε σχολική αποτυχία και χαμηλό βαθμό αυτοεκτίμησης.
Το κέντρο μας Πιστοποιημένο στις εξατομικευμένες τεχνικές μάθησης με τη χορήγηση του τεστ ARISTON Multiple Intelligence – Καινοτόμες και Ευέλικτες Τεχνικές Δημιουργικής Μάθησης: Μάθε πώς Μαθαίνεις, το οποίο υποστηρίζεται από την Computer Academy – Ariston Series of Tests.
Ο μαθητής, γνωρίζοντας τους ιδιαίτερους μαθησιακούς του τύπους και τον τρόπο που προσλαμβάνει και επεξεργάζεται τις γνωστικές πληροφορίες, «μαθαίνει πώς να μαθαίνει».

Όροι Προσφοράς

 • Άμεση χρήση του κουπονιού.
 • Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 22/11/2018.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ή η φωτογράφιση του κουπονιού.
 • Μπορεί να γίνει χρήση όλες τις μέρες, Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός από τις επίσημες αργίες.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 1 ημέρα προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.
 • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.
 • Το κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί ή να φωτογραφηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
 • Η προσφορά δε συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που ισχύουν στην επιχείρηση.
 • Ισχύει μόνο για υπηρεσίες και προϊόντα που αναγράφονται στην προσφορά και αναφέρονται στο κουπόνι.


Ώ
ρες Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-22:00
Σαββατο: 09:00-16:00

 
Βρείτε μας και στο Facebook 

Τα Κουπόνια Εκτυπώνονται Ή Φωτογραφίζονται! ΔΕΝ Αγοράζονται!

Φροντιστήριο Γριβάκη Language Center

Φροντιστήριο Γριβάκη Language Center

Το φροντιστήριο

Tα οπτικοακουστικά μέσα, ο διαδραστικός πίνακας, το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, τα προσεκτικά μελετημένα βιβλία κι ο θεσμός του ημερολογίου (όπου αναγράφει ο μαθητής τις εργασίες για το σπίτι και την διδακτέα ύλη), αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του φροντιστηρίου Language Centre.

Η στενή παρακολούθηση από τον υπεύθυνο καθηγητή της τάξης, η συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, σε συνδυασμό με το ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει ο χώρος μας, ενθαρρύνουν το μαθητή και του δίνουν τα απαραίτητα κίνητρα, για να φτάσει στην επιτυχία.

Εμείς είμαστε δίπλα στο γονιό, προσφέροντας ενισχυτική διδασκαλία στο παιδί του, όπου χρειάζεται, αλλά και τη δυνατότητα ταχύρυθμων προγραμμάτων. Η κυρία Γριβάκη, παρακολουθεί στενά την πρόοδο κάθε μαθητή, έχοντας έτσι την πλήρη εικόνα της απόδοσης του.

Κάθε τμήμα έχει τον υπεύθυνο καθηγητή για το Coursebook (αναγνωστικό βιβλίο) και ήδη από την C class τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα με αγγλόφωνο καθηγητή.

Επιπλέον το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γριβάκη, διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους, διαβάζοντας Αγγλική Λογοτεχνία, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας μας.

Οι επιπλέον δραστηριότητες του Φροντιστηρίου μας, όπως projects, γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και έκδοση εφημερίδας (για φιλανθρωπικούς σκοπούς), συσφίγγουν τη σχέση καθηγητή-μαθητήμετατρέποντας την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε μία ευχάριστη εμπειρία.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μετατρέπεται σε προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή φέροντας σαν αποτέλεσμα την επιτυχία στο σύνολο.

Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ, όχι μόνο για τα παιδιά σας, αλλά και για εσάς, προσφέροντας Ταχύρυθμα Προγράμματα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για ενήλικες με τη μέθοδο "FAST SCHOOL".


Λ. Κνωσού 259 & Νάθενα
τηλ 281 032 0906
[javascript protected email address]
www.language-center.gr/